Obchodovanie v arabskom prostredí si vyžaduje trpezlivosť - Beňačka, Miloslav
Vzťahy Slovenska s krajinami Blízkeho a Stredného Východu. Politické a diplomatické vzťahy s Irakom. Možnosti rozvoja spolupráce. Spôsob obchodovania s Irakom v súčasnosti.