Na zostupnej krivke
Predaj automobilov na Slovensku prežíva recesiu. Trhový podiel a predaj automobilov podľa značiek. Vývoj predaja osobných a ľahkých úžitkových automobilov v SR. Prehľad automobilových značiek a ich predajnosť.