Komentár k novému zákonu o účtovníctve
Komentár k novému zákonu č.431/2002 Z.z. o účtovníctve, ktorý nadobudne účinnosť od 1.1.2003. Nové pojmy v účtovníctve. Oceňovanie cenných papierov, majetkových účastín, postúpených pohľadávok a pohľadávok nadobudnutých vkladom základného imania. Od kedy bude možné požiadať o zmenu účtovného obdobia. Sumy pokút za porušenie pravdivého a verného obrazu. Zmeny pri vedení účtovníctva nadácií. Pokračovanie v ďalšom čísle HN.