Nový zákon o platobnom styku - Holička, Peter
Dňom 1.1.2003 nadobudne účinnosť zákon o platobnom styku. Zákon je rozdelený do šiestich celkov a upravuje: vykonávanie tuzemských prevodov peňažných prostriedkov, vykonávanie cezhraničných prevodov peňažných prostriedkov, vydávanie a používanie elektronických platobných prostriedkov, vznik a prevádzkovanie platobných systémov, dohľad nad platobnými systémami a platobným stykom, reklamácie a riešenie sporov z platobného styku.