Zákon o kolektívnom investovaní - Goceliak, Peter
Legislatívny rámec podnikania správcovských spoločností tvorí zákon č. 385/1999 Z.z. o kolektívnom investovaní v znení neskorších predpisov a upravuje: kolektívne investovanie, činnosť správcovskej spoločnosti a depozitára, ochranu investorov, dohľad. Pokračovanie v č. 10/2002.