Menová teória a politika - Feranec, Roman
Recenzia druhého vydania publikácie Hlavatá, Irena: Menová teória a politika. Bratislava: Financie a bankovníctvo, 2002. 282 s. Publikácia komplexne zachytáva problematiku monetárneho riadenia národného hospodárstva a menovej politiky štátu.