Výroba a prodej z pohledu výrobce automobilů - Chromcová, Alena
Orientácia na trh u výrobnej firmy. Analýza vzťahu marketingu a výroby na všetkých úrovniach riadenia - strategické, taktické a operatívne. Úrovne plánovania. Dlhodobý plán odbytu.