Zdroje konkurenční výhody - Šonský, Josef
So zrýchľujúcim sa procesom globalizácie svetových trhov súvisí postupná zmena a posun vo vnímaní konkurencie a zdrojov konkurenčnej výhody. Tento posun je možné charakterizovať postupným sústredením konkurenčných otázok na rôzne dielčie problémy podnikania. Riadenie dodávok a riadenie vzťahov. Hodnototvorný reťazec ako nástroj pre skúmanie konkurenčnej výhody. Hodnototvorný systém a systém riadenia dodávok (Supply Chain Management). Vytváranie hodnototvorného systému.