Odbornosť je vizitkou pripravenosti
Koncepcia vzdelávania pracovníkov štátnej správy v rámci integračného procesu Slovenska do Európskej únie. Potreba posilnenia administratívnych kapacít, a to nielen kvalitatívne, ale aj kvantitatívne. Zahraničná spolupráca. Aktivity jednotlivých rezortov. Zabezpečenie zdrojov vzdelávania.