Vplyv informačných a komunikačných technológií na zamestnanosť - Masár, Ivan
Vzťah informačných a komunikačných technológií (ICT) k zamestnanosti. Priame a nepriame efekty ICT na zamestnanosť. Pokles pracovných miest vo výrobných odvetviach a ich vznik v odvetví služieb. Presun pracovných činností do rozvojových krajín. Vzdelanostná úroveň a informatizácia spoločnosti.