Prvý priemyselný park na Slovensku - Mišovičová, Mária
Priemyselný park vo Vrábľoch je prvým z priemyselných parkov na Slovensku - spolupráca štátnej správy, samosprávy a zahraničného investora. Financovanie parku. Význam pre rozvoj mesta. Park predstavuje so svojimi výhodami nadpriemerný potenciál pre budúcich zahraničných investorov.