Komentár k novému zákonu o účtovníctve
Pokračovanie článku z HN č. 203/02 o novom zákone o účtovníctve. Prechod zo sústavy jednoduchého účtovníctva do sústavy podvojného. Ustanovujú sa účtovné knihy pre sústavu podvojného a jednoduchého účtovníctva. Tretia časť sa zameriava na účtovnú uzávierku. Pokračovanie v ďalšom čísle HN.