Ekonomické a sociálne súvislosti vstupu SR do EÚ - prínosy a riziká
Štúdia obsahuje exaktné údaje, analýzy, komentáre a prognózy týkajúce sa dôsledkov (dopadov) vstupu Slovenska do EÚ. Jedno zo základných kritérií je vytvorenie funkčnej trhovej ekonomiky. Makroekonomické otázky. Inštitucionálne reformy a ich zaostávanie.