Určenie ponukovej ceny uchádzačom vo verejnom obstarávaní - Bakay, Mikuláš
Metódy reálnosti ceny. Transparentnosť vyhodnocovacieho procesu. Príjem ponúk. Komisia na hodnotenie ponúk. Proces otvárania obálok s ponukami. Hodnotenie ponúk - technické a finančné.