Povinnosť podať majetkové priznanie do 31.10.2002 - Dubová, Martina
Dňa 8. mája 2002 nadobudol účinnosť zákon č. 233/2002 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 511/1992 Zb. o správe daní a poplatkov a o zmenách v sústave územných finančných orgánov v znení neskorších predpisov. Praktický príklad.