Nový zákon č. 431/2002 Z.z. o účtovníctve pod drobnohľadom - Farkaš, Richard
Prehľad najdôležitejších zmien v novom zákone č. 431/2002 Z.z. o účtovníctve v porovnaní so zákonom č. 563/1991 Zb. o účtovníctve v znení neskorších predpisov. Úplné znenie nového zákona o účtovníctve.