Zákon o skupinových výnimkách zo zákazu dohôd obmedzujúcich hospodársku súťaž a o zmene a doplnení niektorých zákonov
Úplné znenie zákona č. 465/2002 Z.z. z 20. júna 2002 o skupinových výnimkách zo zákazu obmedzujúcich hospodársku súťaž.