Investičné stimuly bez kvalitného prostredia sú kontraproduktívne - Kapko, Martin
Problémy so stimulmi pre medzinárodné investície. Prirodzená difúzia rozvojových stimulov. Rozšírené investovanie a jeho stimulácia. Porovnanie ČR a SR z hľadiska stimulov na nové pracovné miesta a rekvalifikáciu. Porovnanie produktivity práce medzi domácimi podnikmi a pobočkami zahraničných firiem za vybrané ekonomiky. Odhadované investičné stimuly za vybrané projekty PZI v rokoch 1995-2000.