Komentár k novému zákonu o účtovníctve
Dokončenie článku z HN. č. 203 a 204/2002 o zmenách v novom zákone o účtovníctve. Účtovná uzávierka. Spôsob oceňovania s prihliadnutím na deň, ku ktorému sa robí. Inventarizácia majetku. Účtovný záznam a úschova účtovných dokumentov. Zásadné zmeny v oblasti pokút.