Reklama - právne, daňové a účtovné súvislosti - Pastierik, Vladimír
Právne, účtovné a daňové súvislosti reklamy z pohľadu podnikateľského subjektu nakupujúceho reklamu. Zmluvné zabezpečenie obstarania reklamy. Definícia reklamy. Reklama a jej daňové súvislosti. Zdanenie výhry z reklamnej súťaže. Účtovné zobrazenie nakupovanej reklamy.