Využitie ekonomických modelov na tvorbu hospodárskej politiky - Husár, Jaroslav
Príspevok rieši niekoľko problémov, ktorými sa zaoberá naša hospodárska prax pri určovaní determinácie hrubého domáceho produktu pomocou ekonomického modelu. Hospodárstvo a modelovanie. Determinanty efektívneho dopytu. Možnosti využitia modelu. Vzorce.