Cestovný ruch v krajinách Podunajskej oblasti - Kováčiková, Zuzana
Význam Dunaja pre Európu. Cestovný ruch na rieke Dunaj v krajinách, cez ktoré preteká - Nemecko, Rakúsko, Maďarsko, Chorvátsko, Rumunsko, Juhoslávia a Slovensko.