IAS 36 - Zníženie hodnoty majetku - Kareš, Ladislav
Čistá predajná cena. Použiteľná hodnota. Diskontná sadzba. Vykazovanie a oceňovanie straty zo zníženia hodnoty. Jednotka majetku. Goodwill - vysvetlenie pojmu. Strata zo zníženia hodnoty. Zrušenie straty zo zníženia hodnoty. Zverejňovanie v účtovnej závierke. Príklady.