Porovnání přežívajících a zanikajících podniků v české ekonomice na konci 90. let - Hlaváček, Jiří
Proces eliminácie menej výkonných firiem - nutná podmienka dlhodobej prosperity. Analýza eliminačného procesu a jej východiská v ČR. Porovnanie prežívajúcich a činnosť končiacich firiem pre ekonomiku ako celok. Porovnanie prežívajúcich a činnosť končiacich firiem v odvetvovej, územnej a inštitucionálnej štruktúre.