Medzinárodné audítorské štandardy (ISA) - Kareš, Ladislav
ISA 600 - Využitie práce iného audítora. ISA 610 - Akceptovanie práce interného audítora. ISA 620 - Využitie práce experta. ISA 700 - Správa audítora o audite účtovnej závierky. ISA 710 - Porovnávania. ISA 720 - Ostatné informácie v dokumentoch doplňujúcich auditovanú účtovnú závierku.