Majetkové priznanie v roku 2002 - Nováková, Katarína
Kto podáva majetkové priznanie. Oceňovanie majetku. Komu sa podáva majetkové priznanie. Tlačivo na podanie majetkového priznania. Osobné údaje a členenie majetku.