Ke standardům kvality sociálních služeb - Jabůrková, Milena
Súčasná situácia v sociálnych službách v ČR. Kvalita a dostupnosť sociálnych služieb. Komunitné plánovanie služieb. Zmena financovania. Oceňovanie potrieb a doručovanie sociálnych služieb.