Ženy v řídících pozicích na trhu práce - Křížková, Alena
Ženy tvoria 43,4 percenta všetkých osôb zamestnaných na českom trhu práce. Mzdové nerovnosti mužov a žien na pozícii vedúcich a riadiacich pracovníkov. Rozdiely v názoroch mužov a žien.