WTO očakáva rast globálneho obchodu
Obchod by mal pomôcť globálnej ekonomike z fázy stagnácie. Svetová obchodná organizácia (WTO) očakáva koncom r. 2002 výrazný nárast zahraničnoobchodnej výmeny. Vývoj svetového obchodu. Vývoj v jednotlivých krajinách sveta.