Řiďte svůj Supply Chain, aby ste byli konkurenceschopní - Kumar, Subodh
Riadenie logistických reťazcov - Supply Chain Management (SCM) je komplexný systém, ktorý popisuje procesy v podniku. Cieľom je minimalizovať náklady celého logistického reťazca a dosiahnuť optimálnu úroveň služieb zákazníkom. V rámci filozofie SCM vznikol pojem spolupráce na výrobe (co-makership). Optimalizácia logistického reťazca.