Internetové tržnice pro B2B - jejich vývoj a současný stav v ČR - Gros, Ivan
Výhody elektronického obchodu v prostredí budovaných internetových tržníc (E-hubs). Skupiny internetových tržníc: nákup a predaj podľa katalógov; tržnice pre nevýrobnú spotrebu; virtuálny, operatívny nákup a predaj; tržnice služieb, kapacít. Vývoj internetových tržníc v ČR.