Strategie Supply chain managementu - Jurová, Marie
Ciele stratégie v logistike. Cieľ a metodika prístupu k tvorbe stratégie SCM (Supply Chain Management). Stratégia plánovania SCM. Stratégia správy materiálových prvkov. Väzby na logistickú stratégiu.