Minimálna mzda opäť vyššia - Matlák, Ján
Minimálna mzda je ustanovená zákonom NR SR č. 90/1996 Z.z. o minimálnej mzde v znení neskorších zákonov. Zvyšovanie minimálnej mzdy. Výška minimálnej mzdy. Doplatok do výšky minimálnej mzdy. Minimálna mzda a domácky zamestnanec. Minimálna mzda a dávky nemocenského poistenia. Minimálna mzda a rodičovský príspevok.