Imigračné politiky krajín OECD - Bujnovská, Daniela
Migračná politika členských krajín OECD. Opatrenia na národnej a medzinárodnej úrovni, ktoré majú pomôcť pri zvládnutí migračných tokov, vrátane žiadateľov o azyl. Boj proti nelegálnej migrácii a boj proti nelegálnemu zamestnávaniu cudzincov. Opatrenia na lepšiu integráciu imigrantov. Medzinárodná spolupráca v oblasti migrácie. Politiky na získanie talentov. Prehľad imigračných politík niektorých štátov.