Slovenskej polygrafii chýbajú silní a seriózni vydavatelia - Kučma, Ivan
Tlačiarenská konjunktúra ako predzvesť štrukturálnych zmien. Polygrafická produkcia stúpa. Najväčší prírastok zaznamenal merkatil, t.j. obchodné a reklamné tlačoviny. Pohľad na produkciu kníh, novín a časopisov. Spotreba papiera. Technokracia a šoubiznis.