Kdo může sehrát roli 4PL poskytovatele? - Růžička, Marek
Koncept Fourth Party Logistic (4PL). 4PL - integrátor dodávateľského reťazca, ktorý spája a riadi zdroje, spôsobilosti a technológie vlastnej organizácie s ďalšími dodávateľmi logistických, informačných a poradenských služieb.