Obchod so zbraňami - Schönwiesner, Roman
Z obsahu: Zbrojnému biznisu prekáža vlažný hospodársky rast. Ruský vývoz zbraní stúpa. Armáda SR prahne po elektronike a infosystémoch. Š. Žiak: Pri veľkých obchodoch treba politické krytie.