Sprostredkovateľská činnosť v právnom poriadku SR - Kopal, Ladislav
Pokračovanie príspevku o sprostredkovateľskej činnosti. Sprostredkovanie služieb cestovné ruchu. Vymedzenie obsahu činnosti cestovnej agentúry (odlišnosť od cestovnej kancelárie). Sprostredkovateľská aktivita sezónneho charakteru. Sprostredkovateľská činnosť vykonávaná podľa osobitných zákonov. Sprostredkovateľská činnosť vykonávaná nepodnikateľským spôsobom.