Slovenský poistný trh a jeho harmonizácia s právom EÚ - Kullová, Eva
Základné črty poistného trhu v Európskej únii a platná právna úprava v Slovenskej republike. Slovenský zákon o poisťovníctve s pohľadu zapracovanosti jednotlivých smerníc EHS o poisťovníctve. Transpozícia ustanovení v oblasti neživotného a životného poistenia.