Syndikované úvěry - flexibilní nástroj financování - Pohanka, Jiří
Výhody a rozvoj syndikovaných úverov. Delenie trhu syndikovaných úverov: primárny a sekundárny, domáci a medzinárodný. Syndikovaný úver poskytujú dve alebo viacej bánk. Syndikovaný úver ako multibanková transakcia.