Slovenský VW je žolíkom Wolfsburgu - Kremský, Peter
Hospodárenie bratislavského Volkswagenu Slovakia, a.s. Bratislava v r. 2002. Nárast tržieb a zisku. Nové modely vyrábané vo firme. Slovenský Volkswagen sa nesústreďuje len na automobily, ale aj na výrobu súčiastok do nich. Presúvanie výroby niektorých automobilov zo Španielska na Slovensko.