Zákon o kolektívnom investovaní - Goceliak, Peter
Pokračovanie z č. 9/2002. Legislatívny rámec podnikania správcovských spoločností tvorí zákon č. 385/1999 Z.z. o kolektívnom investovaní v znení neskorších predpisov. Podiel, podielový list a vyplatenie podielového listu. Majetok v podielovom fonde, nakladanie s majetkom a zrušenie otvoreného a uzavretého fondu. Ochrana investorov. Informačné povinnosti správcovskej spoločnosti. Dohľad - Úrad pre finančný trh. Nútená správa a zrušenie správcovskej spoločnosti likvidáciou.