Pravidelná správa EK o pripravenosti SR na členstvo v EÚ - Gustafíková, Yvona
Pokračovanie článku zo SEP č. 1-2/2002, ktorý je systémovou analýzov dosiahnutých výsledkov v prístupovom procese a obsahuje harmonogram splnených a nesplnených úloh vyplývajúcich z kodanských kritérií.