Pripravenosť vstupu priemyselných podnikov na spoločný trh EÚ - Majtán, Miroslav
Posúdenie pripravenosti SR na vstup do Európskej únie. Analýza podnikov všetkých odvetví slovenského priemyslu (prieskum dotazníkovou metódou). Výsledky analýzy.