Analýza uplatňovania ekologického manažmentu v slovenskom hotelierstve - Günther, Kai
Význam ekologického manažmentu v hotelierstve. Základné teoretické východiská skúmania ekologického manažmentu. Výsledky skúmania. Grafické vyjadrenie v podobe sieťového diagramu ukazuje podiel dosiahnutých bodov každého hotela v percentách vo vzťahu k maximálne možným bodom. Stupne splnenia základných kritérií pre úsek: voda, redukcia odpadu, triedenie odpadu, odpad vo všeobecnosti, energia, ostatné ekologické opatrenia.