Exportní příležitosti: Uruguay - Kubánek, Zdeněk
Stručná charakteristika Uruguaja, ekonomický a politický vývoj. Spoločný juhoamerický trh. Obchodné vzťahy Česka a Uruguaja, obchodné príležitosti. Pomoc českým podnikateľom pri vstupe na uruguajský trh.