Dopyt slovenských seniorov po cestovnom ruchu - Kmeco, Ľubomír
Charakteristika seniorov ako segmentu trhu cestovného ruchu. Analýza ich dopytu po službách cestovného ruchu. Ekonomická situácia seniorov na Slovensku. Štruktúra hrubých peňažných príjmov a výdavkov domácností nepracujúcich dôchodcov. Prieskum dopytu seniorov po cestovnom ruchu.