Finančné plánovanie v podnikoch cestovného ruchu - Tóthová, Adela
Aplikácia finančného plánovania na podmienky podnikov cestovného ruchu. Finančné plánovanie v súčasnej praxi. Východiská finančného plánovania v ubytovacích a pohostinských podnikoch. Tvorba finančného plánu s využitím programu Excel.