Starostlivosť o zamestnancov v hotelovej spoločnosti Swissôtel - Sládek, Ján
Založenie hotelovej siete Swissôtel a spoluvlastnícke vzťahy. Rozhodnutie vedenia hotela udržať vysokú kvalitu práce a spokojnosť svojich zamestnancov sa prejavuje aj v systéme starostlivosti o zamestnancov. Starostlivosť o zamestnancov je súčasťou manažmentu ľudských zdrojov. Personálny rozvoj a vzdelávanie zamestnancov. Bezpečnosť a ochrana zdravia. Politika odmeňovania. Zamestnanecká politika.