Vplyv strategických aliancií leteckých spoločností na zákazníka - Kubandová, Mária
Príčiny vzniku strategickcýh aliancií leteckých spoločností. Päť základných dôvodov, prečo sú strategické aliancie pre letecké spoločnosti výhodné. Zákazníci a strategické aliancie. Code-sharing ako forma spolupráce leteckých spoločností.